Shërbimet e kartave të identitetit

Karta e Identitetit të Studentit, Pse?

VIZIONI ID i STUDENTIT ID-ja e kartës së kartelës ID


P USRDORIMI DHE PRIVILEGJET E Q INTLLUARA


Kartat e identitetit të studentit dhe shërbimet e përdorura me këtë kartelë janë të vlefshme për sa kohë që studenti është i regjistruar në Universitetin VİZYON.


1. Deklarata e të qenit student i Universitetit Ndërkombëtar VİZYON,


2. Përdorimi në sistemet e hyrjes në dyer të universitetit,


3. Regjistrimi i çdo hyrje dhe dalje të studentëve në universitet,


4. Sigurimi i hyrjes falas në bibliotekën dixhitale,


5. 50% zbritje në fotokopje brenda universitetit,


6. Zbritje në restorantet me të cilat Universiteti ka kontraktuar,


7. Sigurimi i mundësive të praktikës në institucionet shtetërore (Gjykatat, Dhomat e Tregtisë, Ministritë, etj.),


8. Përfitimi nga objektet e konvikteve,


9. Aksesi në Akademinë e IT,


10. Sigurimi i komoditetit në kontrollin shëndetësor,


11. Mundësia për të krijuar një klub,


12. Pjesëmarrja në programet radiotelevizive që sigurohen nga Universiteti,


13. Parandalimi i palëve të treta në hyrjet e provimeve,


14. Kërkesa për të nderuar bursën,


15. Si investim i universitetit në IT:

Pafund Webmail dhe hapësirë ​​rezervë për Cloud 1TB

Nga produktet e Microsoft:

Të gjitha sistemet operative të Microsoft Windows 10, windows 8,

Mjetet e zhvilluesit: Visual Studio, Microsoft Azure, NET Framework, ASP.Net

Serverat - Serverët: SQL Server 2016, Windows Server 2016, Hiper-V-Server 2016, Server Exchange, Share Point, Server Project Project

Aplikimet: Microsoft Office 2016 (Microsoft Word, Excell, PowerPoint, Outlook, One Note, Access, Sway, Yammer, Web Sites, One Drive) Skype Business, Autoroute, Lynt, SharePoint Designer, Virtual PC,

(Për studentët në departamentin e Arkitekturës, programet Auto CAD, ArchiCAD dhe Artlantis ofrohen me një Kartë ID)


Shënim: Këto janë vetëm disa nga produktet e Microsoft-it që renditëm më lart,

Këto kushtojnë mijëra dollarë dhe janë në dispozicion të mbajtësve të Kartës Studentore të ID.

Jepet falas nga Universiteti VİZYON.


BASHKËPUNËTORËTAKADEMIK

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi