Direk yükle

СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на Одлуката на Владата на Република Северна Македонија од 10 март 2020

Заради превентива од ширење на заразните вируси  во наредните 14 дена (11 март 2020– 24 март 2020) се затвараат сите училишта, градинки како и факултети во Македонија

 

Управа на Универзитетот

Etiketler:

Академски Соработки