2
2
3
ONLINE APLIKACIONI PËR INTERVISTË STUDENTI KANDIDAT PROGRAMI ARSIMOR DHE I PROVIMEVE PROGRAMET STUDIMORET

NJOFTIME AKTUALE

KONKURS

18 October 2021 MondayShiko me shume

СООПШТЕНИЕ - BİLDİRİ

1 March 2021 MondayShiko me shume

Shiko gjithcka

Ngjarjet Kongreset

5th INTERNATIONAL CONFERENCES ON SCIENCE AND TECHNOLOGY

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
5 September 2022 Monday
KU?
BUDVA, MONTENEGRO
GJURMO DETAJET

7th INTERNATIONAL ENTREPRENEURSHIP SOCIAL SCIENCES CONGRESS

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
20 June 2022 Monday
KU?
Tashkent / Uzbekistan
GJURMO DETAJET

6th INTERNATIONAL CONGRESS OF ECONOMICS & BUSINESS

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
18 May 2022 Wednesday
KU?
GOSTİVAR
GJURMO DETAJET

International Congress on the Turkish as the Language of Civilization in the Balkans and Turkish Education

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
27 October 2021 Wednesday
KU?
Gostivar
GJURMO DETAJET

6. Uluslararası EMI Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi.

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
15 September 2021 Wednesday
KU?
GJURMO DETAJET

4th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING SCIENCE AND TECHNOLOGY

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
7 September 2021 Tuesday
KU?
BUDVA, KARADAĞ
GJURMO DETAJET

4th TESAM INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS

KATEGORIA : Kongre

CILA DATË?
6 April 2021 Tuesday
KU?
GJURMO DETAJET

BASHKËPUNËTORËTAKADEMIK

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi