VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување

VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување

„VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување “ќе се одржи помеѓу 28 октомври - 0 .

Details
 • сеп
 • 18
 • 2020
 • 10:31:00
 • Анталија
18-ти МЕERNУНАРОДЕН КОНГРЕС НА СОЦИЈАЛНИТЕ НАУКИ ВО ТУРСКИОТ СВЕТ

18-ти МЕERNУНАРОДЕН КОНГРЕС НА СОЦИЈАЛНИТЕ НАУКИ ВО ТУРСКИОТ СВЕТ

18-ти МЕNУНАРОДЕН КОНГРЕС НА СОЦИЈАЛНИТЕ НАУКИ ВО ТУРСКИОТ СВЕТ ОНЛАЈН КОНГРЕС 7 - 8 ноември .

Details
 • сеп
 • 18
 • 2020
 • 09:20:00
 • Универзитет Сакарија
Се одржа 13. Меѓународен конгрес за балканска историја, домаќин на Меѓународниот универзитет ВИЗИОН.

Се одржа 13. Меѓународен конгрес за балканска историја, домаќин на Меѓународниот универзитет ВИЗИОН.

Меѓународниот универзитет Визија беше домаќин на еден од турскиот универзитет Самсун на 19 Мај со .

Details
 • дек
 • 6
 • 2019
 • 23:21:00
 • Меѓународeн универзитет ВИЗИОН