ПОСЕТА НА УСТАВНИОТ СУД ОД СТРАНА НА ВИЗИОН


Ректорот на Меѓународниот универзитет „Визион“, проф. д-р Ахмет Веџди Џан и проректорот проф. д-р Менсур Нуредин го посетија г. Фатмир Скендер, член на Уставниот суд на Северна Македонија и му посакаа успех во извршување на новата функција.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi