РЕКТОРОТ ПРОФ. Д-Р ФАДИЛ ХОЏА ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИФТАР ПРОГРАМАТА ОРГАНИЗИРАНА ОД ПРЕМИЕРОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Ректорот проф. д-р Фадил Хоџа учествуваше на ифтар програма организирана од Премиерот на Северна Македонија на 29 април 2022 година, каде што оствари средба со премиерот Димитар Ковачевски и претставници на Владата.

Во рамките на средбата која се одржа во пријатна атмосфера, информирајќи го за активностите на „Визион“,нашиот Ректор му ја врачи поканата на Премиерот  да го посети нашиот Универзитет.

Би сакале да ја искористиме оваа прилика да се заблагодариме уште еднаш во име на нашата управа за ваквиот љубезен и искрен пречек и покана од страна на Кабинетот на Премиерот.

 

 

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi