Соопштение за онлајн настава


Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Меѓународен Универзитет „Визион“ наставата ќе се одржи онлајн во претстојниот непарен семестар од академската 2021/2022 година. Наш приоритет се здравјето и безбедноста на нашите студенти.

Со оваа соопштение им се соопштува на студентите од прв циклус студии од сите студиски програми од сите години, дека наставата на Меѓународен Универзитет Визион ќе продолжи online, распоредот за настава за кој дополнително ќе бидете известени на web страната од универзитетот. Се замолуваат сите студенти да ги проверат (активираат) своите е-маил адреси од vizyon.edu.mk. Доколку имаат прашања во врска со активацијата на е-маил адресите да се обратат на следниот е-маил: [email protected]. За понатамошните активности ќе добијат соодветно упатство и насоки.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi