Direk yükle

Официјален одмор во зимскиот семестар

Известување во врска со меѓусеместралниот одмор

Одморот во зимскиот семестар во академска година 2020/2021 година ќе започне на 01 јануари 2021 година и ќе трае до 15 јануари 2021 година. Во овој период, академскиот и административниот персонал на Меѓународниот универзитет Визион ќе биде на годишен одмор.

Во случај на итност, можете да ги испратите на e-mail на следната адреса [email protected]

Etiketler:

Академски Соработки