Direk yükle

Новоименуваниот амбасадор на Република Турција во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизќок…

Новоименуваниот амбасадор на Република Турција во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизќок…

Новоименуваниот амбасадор на Република Турција во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизќок, во резиденцијата на Амбасадата, ги прими ректорот на Меѓународниот универзитет ВИЗИОН проф. д-р Фадил Хоџа, и проректор проф. д-р Хасан Октај. За време на средбата, тие разменија информации за основањето, работењето и наставните планови на Универзитетот.

Etiketler:

Академски Соработки