• Etkinlik:

  VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување

 • Nerede:

  Анталија

 • Ne Zaman

  18.09.2020 10:31:00

 • Kategori:

  Genel

 • Süresi:

 • Share:
VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување

Etkinlik Açıklaması

„VII. Меѓународен конгрес за стратешко истражување “ќе се одржи помеѓу 28 октомври - 01 ноември 2020 година.